Een heuse site

Wat ooit begon als een hobby, werd langzamerhand mijn beroep. Van mijn passie mijn werk maken, hoe bijzonder. Jaren geleden ben ik verslingerd geraakt aan Kundalini Yoga. Waarom? Omdat de rust die het uitstraalt me zo veel energie en positiviteit brengt. Ik word er blij van, gelukkig zelfs. En van leerling werd ik leraar. Een bijzondere transformatie, die niet zonder slag of stoot ging.

Want zou ik dat wel kunnen? Wat als…..en ik gooide mijn kop in de wind en trapte stevig door op mijn fiets. Twijfelend. Wellicht zelfs angstig. Voor het onbekende, voor al die woorden in mijn hoofd. Daar kun je toch geen brood mee verdienen? Er zijn al zoveel yoga leraren…..Elke keer drongen die woorden op de voorgrond. Tot ik bedacht het geleerde in de praktijk te brengen. Ik schreef mijn eigen mantra, een mantra vol geloof. Geloof in mezelf, in mijn eigen kunnen. Geloof in mijn intuïtie en dapper doorstappen op het pad dat ik wilde lopen.

Zo kwam er een les, een keer per week. En er volgde nog een les….ik ging een samenwerking aan met Marijke. En ik starte met bedrijfsyoga. En mijn mantra kwam uit….ik groei nog steeds. Ik voel de energie stromen door mijn lichaam en mijn leven. Wat ben ik trots op wat ik heb bereikt.

En met die groei kwam ook de volgende stap. Een heuse website. Die moest er komen. En die is er nu. Met een blog, want oh, ik zit vol ideeën. Dus volg me op Facebook zodat je nooit meer een blog van me mist. Had ik al gezegd dat ik trots ben? En volgens mijn mantra heb ik dat verdiend. 🙂

kundalini mandy meijerman