Sowieso meer rust en balans.. logisch. Maar hoe dan?

Meer ontspanning en oh ja ook nog wat meer bewegen en gezonder eten. Hoe dan? Hoe word je dit jaar gelukkig(er)? Creëer meer rust in je leven onder andere met yoga! Woon je in de buurt van Arnhem? Dan bof je! Hulp is in de buurt.

Zeg meer ja!

Wel tegen jezelf he, want anders werkt het niet. Ja zeggen tegen jezelf betekent ook vaker nee zeggen tegen een ander. Veel mensen vinden dat moeilijk, want stel je dan niet de ander teleur? Makkelijker gezegd dan gedaan dus, I know… Om daar minder last van te hebben is het belangrijk dat je weet wat jij belangrijk vindt.

Wat is voor jou het belangrijkst?

Bedenk eens wat voor jou echt belangrijk is? Je gezin? Rust? Ontspanning? Je werk? Voor mij is mijn gezin het allerbelangrijkste. Ik weet dat wanneer ik te druk ben dit gevolgen heeft voor mij en mijn gezin.. Ik word namelijk ontzettend chagrijnig als ik het te druk heb. Als ik chagrijnig ben, ben ik thuis niet leuk.. daar voel ik mij dan vervolgens schuldig over…. niet goed voor mijn rust en balans dat lijkt me duidelijk. Door mijn impulsiviteit (waar ik overigens erg blij mee ben, maar dat is misschien een leuk onderwerp voor een andere keer) heb ik de neiging om tegen alles en iedereen ja te zeggen. Ik vind ook zoveel leuk! Yoga heeft mij geholpen om toch een betere keuze te maken.

Yoga dus..

Ja yoga, want yoga brengt je dichter bij jezelf en dat maakt dat je betere keuzes kunt maken. Neem eens de tijd om te voelen als iemand iets van je vraagt. Leg je hand even op je (onder)buik en voel. Ga terug naar dat wat voor jou echt belangrijk is. Vraag je af hoe het voelt om nu ja te zeggen…

De eerste yogalessen van 2018

De eerste yogalessen zijn gericht op de onderste 3 chakra’s de basis. Je kracht en je zelfvertrouwen. Vanaf daar werken we omhoog en komen we bij je intuitie. Zo komt alles aan bod dat je nodig hebt om voluit Ja te kunnen zeggen, tegen jezelf en alles wat je echt liefhebt.

Yoga Arnhem